EVOLUTIE

 

 

Anton Kathrein Senior

Uzina Kathrein in anii 1930

Hala productie antene comunicatii mobile - Kathrein Romania

Sediul Romkatel si Kathrein Romania

Camera de masura - Kathrein Romania

Productie antene receptie TV

 

Grupul Kathrein

In 1919, in Rosenheim - Germania, Anton Kathrein senior punea bazele unei firme care avea sa-i consacre numele in domeniul productiei de antene: firma Kathrein. KATHREIN-Werke KG devine astfel producatorul de antene cu cea mai lunga traditie in acest domeniu.

Astazi produsele Kathrein sunt definite de doua caracteristici principale: calitate si fiabilitate. Technologia utilizata si experienta celor 95 ani de activitate plaseaza firma in topul celor mai buni producatori de antene din lume.

Grupul Kathrein inseamna astazi 22 de centre de productie, personalul angajat in aceste firme ajungand la 6.800 de angajati. In 2013, cifra de afaceri a grupului a depasit 1.36 miliarde de euro.

Sloganul firmei Kathrein: “Quality leads the way” este cheia succesului companiei.
 

Despre Romkatel
 

Romkatel a luat fiinta in 1994 in Bucuresti ca reprezentant unic al producatorului german de antene Kathrein Werke KG pentru Romania si Europa de Est.

Astazi Romkatel este o companie importanta in Romania fiind principalul furnizor de antene de broadcast si comunicatii mobile de pe piata. Cifra de afaceri a Romkatel a crescut de la 250.000 Euro in primul an la peste 15.87 milioane de Euro in 2014. Numarul de angajati a ajuns la 54.

In anul 1995 a fost fondata o filiala in Timisoara avand ca principala activitate productia. Datorita dezvoltarii acestei activitati, in anul 2000 productia a fost transferata catre noua companie: Kathrein Romania.

Furnizand echipamente de inalta tehnologie si fiabilitate si servicii de instalare profesionale, Romkatel s-a implicat in proiectul de modernizare a statiilor nationale TV si FM din Romania si contribuie la construirea celei mai noi aparute tehnologii de comunicatie: 3G (UMTS). Ca o completare a activitatii comerciale, Romkatel executa lucrari de instalare de sisteme de antene si echipamente pentru comunicatii mobile si broadcast. Romkatel beneficiaza de echipe specializate de instalatori, instruite si acreditate atat din punct de vedere tehnic cat si ca alpinisti utilitari. Astfel este capabila sa ofere clientilor sai servicii complexe de instalare in concordanta cu cele mai exigente standarde internationale.

Succesul nostru este asigurat de afilierea cu grupul Kathrein si prin urmare punem mare accent pe noile tehnologii, calificarea angajatilor, inovatia si imbunatatirea continua a produselor si serviciilor noastre.

Din luna septembrie 2005, Romkatel are un Sistem de Management Calitate-Mediu certificat de catre TUV Management Services, in conformitate cu ISO 9001 si ISO 14001