Nou dispozitiv wireless, bazat pe GPS, pentru ajustare azimut
 
 

 

 

 

 

Dispozitivul asigura masurarea azimutului, downtilt-ului, coordonatelor GPS si a inaltimii ortometrice.
Este controlabil prin intermediul unei tablete, iar lipsa conexiunilor prin cablu, dimensiunea compacta si greutatea scazuta, disponibilitatea pentru toate tipurile de antene panel Kathrein, precum si autonomia de pana la 6 ore, constituie avantaje ce ar trebui luate in considerare de orice tehnician instalari antene pentru comunicatii mobile.

Conectarea la antena se face cu ajutorul unor placute de adaptare ce permit montarea si demontarea rapida, este extensibil pentru o mai buna receptie a semnalului iar controlul se face prin intermediul tabletei inclusa in pachet.

 

Beneficiind de tehnologie GPS parametrii masurabili sunt: pozitia GPS, azimutul ( 0.8 grade), downtiltul (0.25 grade) si inaltimea ortometrica avand o rata foarte rapida de actualizare in timpul ajustarii de 10 ori/secunda.

 

Tableta beneficiaza de caracteristici de exterior, are un ecran capacitiv de 7 inchi. este conforma cu standardul IP 64 si poate rezista la o cadere de la 1.2 metri iar conectivitatea este asigurata prin bluetooth, WiFi si UMTS.

 

Aplicatia preinstalata pe tableta, faciliteaza stocarea si furnizarea detaliilor de instalare: informatii despre site, informatii despre antena prin scanarea codului de bare cu ajutorul camerei integrate, documentarea foto a instalarii, precum si rapoarte transmisibile via email.

 

Download Fisa Tehnica PDF